Samstag, 21. September 2013

Trading strategier som gör att du kan vinna pengar

Har du gått en finansiell handelsplattform och du har frågat dig själv denna , vad är förmodligen den bästa handelsstrategier som du gör för att rensa otroliga vinster varje dag ? Eftersom denna form av handel har blivit en alltmer växande trend över hela världen , har bästa mäklare och privata investerare utvärderas och identifierat ett antal strategier som visar sig efter en återförsäljare som de bästa metoderna för att vara utestående på marknaden . När du tillämpar dessa strategier för att din handel erfarenhet , kommer du att upptäcka en unik strategisk metod som du positionen garanteras av de mest framgångsrika handlare i online-handel industrin , som har många lukrativa belöningar att följa .

Trading Strategy Nr 1 :
Återföringen ( Återföring )

Den mest populära bland online- handelsstrategier för index kallas " omsvängning " strategi . Denna strategi används när en investerare klockor som en tillgång plötsligt rör sig i en viss riktning , men konstaterade att tillgången är mycket osannolikt vid detta toppmöte och kommer att flytta tillbaka till sitt ursprungliga läge , om inte exakt det . Därför kommer investeraren snabbt " Ring " eller " Put " buy alternativet , beroende på om priset på tillgången ökar plötsligt eller abrupt sjunkit .


Till exempel , du bestämmer dig för att handla S & P futures och se att det var stabil under 2000 och sedan snabbt hoppar till 2700 och sedan snabbt hoppar tillbaka till sin låga toppmöte . Du kommer då att vilja bestämma snabbt för att köpa ett alternativ , om det ligger mycket nära sin ursprungliga punkten .
Trading Strategy Nr 2 : Motståndaren ( bredbent )
Medan " valvet " som en av de mer komplexa strategier kan övervägas , kan denna strategi ger otroligt lönsam avkastning för investerarna . Denna taktik är om en näringsidkare tvillingar både ett " samtal " och ett " put " alternativet på samma tillgång . I grund och botten , de investeraren benen undan på tillgången på både hög och låg punkt ( mellan de två priserna ) är en kapslad ställning skapas på detta sätt och , i slutändan , en dubbel framgång för investeraren att utgången tid .

Trading Strategy Nr 3:
Den dubbla -Trade

Strategier som " dubbel - handel " används ofta av investerare som har en ökad medvetenhet om de finansiella marknaderna . Denna strategi används när en investerare förvärvar en tillgång och konstaterade att handeln för investeraren löper låg . Investeraren kommer att välja ett annat alternativ på samma tillgång att köpa . I slutändan kommer denna strategi tar investeraren en högre avkastning på sin ursprungliga investering .
Exempel : Du har köpt en $ 100 " put " alternativet från Nasdaq till 5.000 . Före utgången tid du inser att denna handel går till din fördel och är under denna nivå . Sedan köpa en annan " put " alternativet .
Trading Strategy Nr 4 :
dominoeffekt ( även kallad market pull strategi )
Detta är en favorit bland de strategier för binära optioner och en användbar taktik som gäller kvalificerade återförsäljare på varje tillgång. Följt av rubriker i nyheterna , erkänner återförsäljare som en rörelse för en tillgång för en " dominoeffekt " har resulterat i en annan tillgång . Enklare uttryckt, investerar återförsäljaren i antingen ett " samtal " eller " sätta " alternativet , och reagerar på dramatiska förändringar på marknaderna . Aktiekurserna påverkar index priser . Tillgången i ett land har en inverkan på priset på konsumentvaror och råvaror .
Till exempel : Nyheter rapporterar att värdet på dollarn sjunker . Dealern kommer då att köpa ett " put " alternativet USD / EU . Grundtanken med denna metod jämfört med andra strategier med binära optioner är att näringsidkaren uppfattar att detta kopplat valutan kommer att minska .
Slutsats
Kom bara ihåg att det underbara fenomenet av online handel är enkelt och alla kan agera ! Dock är de avancerade kontrollstrategier lätt uppnås om du använder en eller flera metoder som motsvarar det sätt på din handel . De strategier som du kan använda när du investerar , är oräkneliga och de olika strategier för att passa olika människor i handeln på olika tillgångar .

Keine Kommentare:

Kommentar posten